Bönedygn

Arrangemang detaljer

  • fredag | 2017-01-20 to lördag | 2017-01-21
  • 09:00
Bönedygn i Betaniakyrkan 20-21 januari
 

I samband med årets bönevecka arrangerar Betaniakyrkan i Tollarp ett bönedygn. Kyrkor både i Tollarp och Åhus kommer att be tillsammans under dygnet.

Dygnet startar fredagen den 20 januari kl. 9.00 med en gemensam bönesamling. Samma kväll kl.19.00 är det en öppen lovsångsgudstjänst. Bönedygnet avslutas sedan lördag kl.9.00 men gemensam bön. Dygnets alla övriga timmar hjälps vi åt att fylla med bön. Alla samlingar är i Betaniakyrkan, som också är öppen för bön hela natten.

Det finns en lista där man kan anteckna sitt namn på någon av timmarna under dygnet. Vill du finnas med? Kontakta Erica Eliason på 0768779098. Man får gärna be flera på samma tid, men vi ser gärna att vi hjälps åt att ta de lediga timmarna. Vi vill också veta om du önskar be hemifrån eller om du vill be i kyrkan. Detta för att kunna ordna med praktiska frågor kring nycklar.

Vi tror att Gud, som hör våra böner, kommer att belöna oss och alla vi ber för, när vi uttrycker vår längtan till Honom. Vi uppmuntrar varandra att be helhjärtat, och kommer också att i kyrkan ge förslag på böneämnen. Det kommer att finnas en bönebok i kyrksalen, där man kan skriva ned tankar och böner och sådant vi upplever att Gud talar till oss om.

Har du frågor kring bönedygnet, så får du gärna kontakta Erica Eliason som är pastor i Betaniakyrkan. Hon nås på telefon: 0768-77 90 98.

Vi ser fram emot ett viktigt dygn tillsammans, varmt välkommen att delta i bönen!