Tillsammans skapar vi olika mötesplatser!

Ibland ses vi mitt i vardagen och ibland till fest! Precis som Jesus, vill vi uttrycka omsorg om varje människa och utmana till att leva ett kärleksfullt och generöst liv. Det är vår riktning. Ibland fungerar det utmärkt, ibland mindre bra. Gud är full av nåd och förlåtelse mot oss människor och vill hjälpa oss att hela tiden hålla fast vid denna riktning.

Här har vi samlat info om allt som händer i vår församling! Vissa grejer händer varje vecka och andra någon gång om året.

Välkommen att vara med!

 

Gudstjänst söndagar kl 11 i Betaniakyrkan. 

Välkommen att fira gudstjänst med oss! En stund inför Gud. Vi träffas för att tillbe, lovsjunga och lyssna till predikan. Vi finns till för varandra i bön, gemenskap och runt fikabordet. Vissa söndagar firar vi nattvard tillsammans. Kolla kalendern för nästa gudstjänst. Välkommen ny som gammal! Vi ses!

KIDS söndagar samtidigt som gudstjänsten i Betaniakyrkan

Barnens samling som pågår samtidigt som gudstjänsten. Tillsammans med en ledare utforskar vi Bibelns värld och pratar med Jesus.

 

Tidsmaskinen med Boris & Doris söndagar istället för vanlig gudstjänst några gånger per termin.

Häng med på familjeäventyr med Boris och Doris! Efteråt blir det Korvkalas i caféet!

 

Våffelkafé varannan fredag kl 19-22 i Betaniakyrkan. Våffelkaféet är tillbaka i september.

Tollarpsklassiker – kom till vårt café och ät våfflor! Träffa nya vänner, spela pingis eller varför inte ta med senaste virkprojektet? Alla åldrar välkomna!

 

 

After School fredagar udda veckor, 14.30-16.30, med terminsstart 1 september

 

After school är en ungdomsgrupp för tonåringar i årskurs 6-9. Både tjejer och killar är välkomna! Vi möts varannan fredag i Betaniakyrkan kl.14.30 (drop-in från 14.00). Varje träff består av Mat-Prat-Aktivitet. Vi fikar tillsammans, pratar om något viktigt ämne och gör något kul ihop.

Häng på och testa att vara med! Hör av dig om du undrar något.

Ledare:  Elina Tauson, Maria Arcini, Therese Holst & Erica Bäck

 

Följ oss också på instagram @afterschoolbetania

Bön 

Vi träffas och ber tillsammans. Bön förändrar världen!

 

 

Hemgrupp 

Vi träffas mitt i vardagen runt köksbordet och delar livet tillsammans med Jesus och varandra. Hör av dig till pastor Erica Bäck om du är intresserad av att finnas med i en grupp.

 

Fester i Betaniakyrkan eller hemma hos någon

Livet är till för att firas! Kom och fira med oss!

Läger på Bosarp Läger- och kursgård

Som Församling är Betania medlem i föreningen Bosarp Läger- och kursgård och tillsammans med församlingar runtom i Skåne arrangerar vi läger för barn, ungdomar, familjer och pensionärer – alla generation. Klicka här för att se när nästa läger är!